Продължава разследването за убийството на две малки деца на три и

...
Продължава разследването за убийството на две малки деца на три и
Коментари Харесай

Задържаха родителите на убитите деца в Сандански

Продължава следствието за убийството на две дребни деца на три и пет години в Сандански. Кървавата трагедия се разигра през вчерашния ден вечерта. Задържани са майката и бащата на убитите деца. По случая е образувано досъдебно произвеждане.

“Сигналът е подаден в полицията към 17:30 ч. и сътрудниците са реагирали мигновено. Кой го е подал. На този стадий не можем да разясняваме повече ”, съобщи Дойчин Дойчинов, шеф на ОДМВР Благоевград.

По неофициална информация мъжът и дамата сега са в бракоразвод и са имали проблеми между тях. Жената постоянно е била забелязвана по улиците на Сандански с травми от побой, разказват локалните. Предположенията са, че става дума за дълго продължаващо домашно принуждение.

Къщата, в която е осъществено убийството се намира на по-малко от 30 метра от локалното Полицейско ръководство. От полицията към момента не са удостоверили публично, че майката е причинител на тежкото ликвидиране. Тя и брачният партньор й са давали показания през миналата нощ.

Според неофициална информация някой от околните на децата се е обадил и е подал сигнал в полицията. Това обаче не е доказано от органите на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР